Bosselaar Zuid in Zevenbergen

Bosselaar Zuid is een charmant nieuwbouwproject in aanbouw vlakbij het gezellige centrum van Zevenbergen. Het is een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Elke plek heeft zijn eigen sfeer en er zijn diverse typen woningen en bouwkavels beschikbaar.

De architectuur van de woningen is klassiek en elegant. Er is gekozen voor een traditionele inslag die verwijst naar authentieke panden die in Zevenbergen voorkomen. Kenmerkend hiervoor zijn onder andere de steile daken met grote overstekken en dakkapellen, de gemetselde schoorstenen, de erkers, de balkons, de raampartijen en de luifels. Er is bovendien veel aandacht besteed aan de kleurstelling, detaillering en de selectie van mooie materialen.

Het eerste deelgebied is grotendeels gerealiseerd en bestaat uit verschillende woningtypen in diverse categorie├źn. In totaal omvat deelgebied 1 circa 190 woningen, appartementen en kavels. Daarnaast is in dit deel van de wijk een Brede School gerealiseerd. In deelgebied 2a worden 80 woningen gerealiseerd. Het woningaanbod bestaat uit 64 koop- en 16 huurwoningen.